Χάρτης Κρήτης
Μετά από εξαντλητική επιτόπια έρευνα 4 ετών ολοκληρώθηκε ένα ακόμα πολύ δύσκολο χαρτογραφικό έργο.

Διανύοντας δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα, συνομιλώντας με πάρα πολλούς Κρητικούς, χρησιμοποιώντας δορυφορικές λήψεις, συνεργαζόμενοι με τους πιο έμπειρους ορειβάτες, βοηθούμενοι από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες και τις τοπικές αρχές, τραβώντας εκατοντάδες φωτογραφίες και χρησιμοποιώντας την πιο υπερσύγχρονη εκδοτική τεχνολογία, κατορθώθηκε να κυκλοφορήσει ο χάρτης της Κρήτης σε τέσσερις γλώσσες.

Ο χάρτης της LECTUS Εκδοτικής είναι αναμφισβήτητα ο πιο ενημερωμένος και λεπτομερής σε πληροφορίες χάρτης της Κρήτης και είναι σε μεγάλη απόσταση από τους άλλους 14 που κυκλοφορούν, ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό τουρίστα, προσφέροντάς του πρακτικότητα, αισθητική και υψηλή πληροφόρηση στην περιήγησή του.

Επίσης οι χάρτες της LECTUS είναι ιδιαιτέρως αναγνωρίσιμοι ως οι πολύχρωμοι χάρτες, αφού κάθε χάρτης έχει διαφορετικό χρώμα, αναλόγως το χρώμα του νησιού που εκπορεύεται από τη φύση ή την παραδοσή του. Στο περιεχόμενό τους περιλαμβάνονται φωτογραφίες από τα κύρια αξιοθέατα του κάθε τόπου, γεγονός που τους καθιστά επιπλέον και ως ταξιδιωτικούς οδηγούς.

Η LECTUS Εκδοτική συνεχίζει με ασίγαστο πάθος και με ιδιαίτερο ποιοτικό επαγγελματισμό να χαρτογραφεί και τα υπόλοιπα νησιά της Ελλάδας, σεβόμενοι στο μέγιστο τις ανάγκες του τουριστικού κοινού.

Κάντε κλικ στη Φωτογραφία για να δείτε το υπόμνημα με τις πληροφορίες που παρέχει ο χάρτης.
Χάρτης Κρήτης - Υπόμνημα
Χάρτης Κρήτης - Υπόμνημα
© lectus.gr