Χαρτες Ελλαδος
 
Χαρτης Αγιου Ορους
Μετά από εξαντλητική επιτόπια έρευνα 20 ετών ολοκληρώθηκε ένα ακόμα χαρτογραφικό έργο.

Πεζοπορώντας σε μονοπάτια και δασικούς δρόμους δεκάδων χιλομέτρων, συνομιλώντας με πολλούς μοναχούς και ασκητές, χρησιμοποιώντας δορυφορικές λήψεις, συνεργαζόμενοι με τους πιο έμπειρους ορειβάτες, βοηθούμενοι από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες και τις τοπικές αρχές, τραβώντας εκατοντάδες φωτογραφίες και χρησιμοποιώντας την πλέον υπερσύγχρονη εκδοτική τεχνολογία, κατορθώθηκε να κυκλοφορήσει ο χάρτης του Αθω - Αγιο Όρος σε τέσσερις γλώσσες.

Ο χάρτης της LECTUS Εκδοτικής είναι αναμφισβήτητα ο πιο ενημερωμένος και λεπτομερής σε πληροφορίες χάρτης του Αθω με σαφές προβάδισμα σε σχέση με τους άλλους 9 που κυκλοφορούν, ικανοποιώντας και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη και πεζοπόρο, προσφέροντάς του πρακτικότητα, αισθητική και υψηλής ποιότητας πληροφόρηση στην περιήγησή του.

Επίσης οι χάρτες της LECTUS είναι ιδιαιτέρως αναγνωρίσιμοι ως οι πολύχρωμοι χάρτες, αφού κάθε χάρτης έχει διαφορετικό χρώμα, που εναρμονίζεται με το “χρώμα” του τόπου, εμπνευσμένο από τη φύση ή την παραδοσή του. Στο περιεχόμενό τους περιλαμβάνονται φωτογραφίες από τα κύρια αξιοθέατα του κάθε τόπου, ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν επιπλέον και ως ταξιδιωτικοί οδηγοί.

Περισσότερα για το Αγιο Όρος ---> www.golden-greece.gr 
Δείτε με video
Χάρτης Αγίου Όρους - Υπόμνημα
Υπόμνημα
Χάρτης Αγίου Όρους - Άποψη
Αποψη του Χάρτη
 
© Lectus